Hemreylik günü yoxdur ki, Neyi Qutlayırsınız!!! / Rıza Talebi

Hemreylik günü yoxdur ki, Neyi Qutlayırsınız!!! / Rıza Talebi
Sadece bunu demek isteyirem ki Dünya Azerbaycanlılar günü yoxdur. Ona göre deyirem, meni buraxın, mene tebrik demeyin, ele meni kafer, dinden çıxmış, özünü inkar eden bilin ancaq ele bu şenlikler size qalsın Rıza Talebi
Hemreylik günü yoxdur ki, Neyi Qutlayırsınız!!! Rıza Talebi

Hemreylik günü yoxdur ki, Neyi Qutlayırsınız!!!

Her şeyin deyerini ve hörmetini düşürdüler. ne varsa sadece bir mesaj ve yaxud video ve şekil çekmekle görevler edilir ve hemreylik olur. Keçen il Zindanda olan şexslerin aileleri için ele bu Dünya Azerbaycanlı’lar gününü en çox tebrik eden şexslerde 10 euro para toplana bilmedi, onuda yazıq, işçi, fehle ve hetta bu meselesni hiç bilmeyen adamlar kömek etdiler.

Ele bu cenablar 30 ildir, gelen menevi ve maddi fonları sadece öz egolarını razı etmek üçün paymal ederek , bugünde mübarizeni sanal ortamdan davamı üçün , el ve ayaqları titreyir ve içeride oturan o Dünya Azerbaycanlı’larından olan yazıq, Tağı, Nergiz, Cavid, Feriba’lara nesihet, yol gösterirler.

Qerbi görerek özünü daha itiren, kimlik problemi içinde yaşayan bu özünü dahi zen edenler, Yalı, villa, Yer, yurd alaraq , Alp dağlarında Sağlıq veren bu zatlar , 30 ildir hiç bir proje, akademik çalışma, instüt felaiyetini istiqrarlı şekilde götüre bilmemişler.

Eynı sorunları yaşayan bizler,( içeri ve ya xaric heç ferqi yoxdur) bu problemi düzeltmek üçün deyil, belki onu daha qabartmaq üçün istifade etmişik.

Dünya Azerbaycanlı’ların hemreylik günü o zaman mena tapar ki, bu siyaset ve sanal dünyasındaki megamolanlara Inanc testi vermeden bütün bu adın altında olan insanlara şamil olsun.

Özüne çörek ağacı edib bu ada Evler, villalar, maşinlar, yemekxanalar alanlara helal olsun, ele biz bunlara layıq olmuşuq, bele adamları ele bele adamlar soyar, sonra gelib bu günüde sene tebrik eder.

Bu neçe illik qaramsal heyatımda heç bir zaman bele şenliklere çağırılmadım , istisnanen bu il ki ona baxacayıq nece olacaq, allah sonumuzu xeyirli etsin.Onuda ilk defe biizmkiler öz iç yardımlaşma ile berpa edirler.

Ona göre deyirem, meni buraxın, mene tebrik demeyin, ele meni kafer, dinden çıxmış, özünü inkar eden bilin ancaq ele bu şenlikler size qalsın.Ne burda biriisne dilenmye ne birisini ezmek üçün yazı yazırıq sadece bunu demek isteyirem ki Dünya Azerbaycanlılar günü yoxdur. Bu gün o zmaan anlam tapar ki insnalarımız iş , aş üçün mühaciret etmesin, edalet olsun, zindanları boşalsın o tayı bu tayı da, insatgaram femoneleri, mikrofunu buraxmayanlar, o qerbli bu şerqlini eteyini buraxmayanlar bu xalqı eteyini buraxsınlar.

Ona Göre Dünya Azerbaycanlı’lar gününüzü qutlamıram, bu havada da özümü zorunlu görmürem bir şekil paylaşım ve şirin düşüm, aşağıda gelib yazan olsada cavab vermiyeceyem, çünkü siz hemişe haqlısınız, kravatlısı yaxud mollası !

haray
ADMINISTRATOR
PROFILE

یازیلار

سون یازیلار

باش یازارلار

چوخ سئویلن لر

ویدیولار

  • https://carina.streamerr.co/stream/ozharay
  • Haray Radio