آیا افراط گرایی فارسیسم، انکار حقوق و هستی ملل غیر فارس در ایران نیست؟
چرا ترویج پانفارسیسم، ترویج قومگرایی نیست؟
چرا پانفارسیست ها به “قومگرایی” و “تجزیه طلبی” متهم نمی شوند؟
تهاجم فرهنگی، روانی و پرپاگاندایی (تبلیغاتی) پانفارس ها به حقوق و هویت ملل تورک، عرب، بلوچ، تورکمن، کرد و … سرعت و گستره افزونتری را [در بر ] می گیرد.
پانفارس ها این بار، در پشت “زورنامه قانون”(!؟) سنگر گرفته و هستی و حقوق ملل غیر فارس را با توپخانه فرهنگی خود نشانه گرفته اند.
این در حالی است که ملل تورک، عرب بلوچ، تورکمن، قشقایی، کرد و … اجازه و حق سخن گفتن از حقوق انسانی خود را ندارند.
این ملل حق داشتن رادیو و تلویزیون و پاسخ گویی به گزافه های پانفارسیست های ضد دوستی، برادری و اتحاد ملل در ایران را ندارند.
این ملل تورک، عرب بلوچ، تورکمن، قشقایی، کرد و … حق ندارند، یک حزب خودی در دفاع از منافع خودی و ملت تورک، عرب، تورکمن، بلوچ، قشقایی، و … داشته باشند.
هیچ دادگاهی در زیر حاکمیت پانفارسیسم، به شکایات و اعتراضات ملل تورک، عرب بلوچ، تورکمن، قشقایی، کرد و … بر علیه پانفارس هایی که هویت و هستی زبانی، فرهنگی، تاریخی، جغرافیایی، ادبی، آموزشی، اقتصادی، “امنیتی” و “ملی” ملل تورک، عرب بلوچ، تورکمن، قشقایی، کرد و … را تهدید به مرگ و نابودی می کنند، رسیدگی نمی کند.
پانفارس ها، افسار گسیخته و در حالت سرمستی از این ظفر و پیروزی که در مدیریت سیاست و سیاستمداری ایران و همچنین در رسانه های جمعی و سیستم آموزشی ایران بدست آورده اند، بر علیه ملل غیر فارس، می تازند.
پانفارس های سوار بر اسب قدرت در سیاست-سیاستمداری و مدیریت سازمان ها و نهادهای سیاسی، فرهنگی و رسانه ای در ایران، پاچه هر ملتی را گاز می گیرند تا شاید این ملل، از طریق بذاق دهان پانفارس ها، به بیماری “هاری دگر خواری” مبتلا بشوند.
روزنامه پانفارسیست و ضد حقوق انسانی و ضد ملل تورک، تورکمن، قشقایی، عرب، بلوچ، کرد و … قانون در شماره روز (چهارشنبه پنجم اردیبهشت ۱۳۹۷) چهار مطلب علیه ملل غیر فارس و بویژه تورکان در ایران نوشته است.
بسیار عجیب است که بخش هایی از “جامعه مدنی” ایران، حقوقدان(!) هستند و دستی در رسانه های عمومی دارند ولی به این اراجیف ضد قانون و ضد حقوق بین المللی که ایران به عنوان یک دولت آن ها را برسمیت شناخته و اجرای آن حقوق را بر عهده گرفته است، اقدامی نمی کنند و مطالبی نمی نویسند.
حقوقدانان، نویسندگان، روشنفکران و فعالان جامعه مدنی ملل تورک، تورکمن، قشقایی، عرب، بلوچ، کرد و … هم “حق پاسخگویی” به چرندیات پانفارسیسم را ندارند و در صورت پاسخ دهی به آن ها، سیستم مدیریت، سیاستمداران، رسانه ها و سیستم تبلیغاتی پانفارسیسم، آن ها را مورد آماج حملات خود قرار می دهند.
مدافعان حقوقی-مدنی ملل غیر فارس را به سکوت مجبور می کنند تا به جامعه ایرانیان القاء بکنند که همه ایرانیان پذیرفته اند که این ملل یا وجود خارجی و حقیقی ندارند و یا قبول کرده اند که دارای حقوق “ملی” نیستند.
از همین رو است که کسی جرات نمی کند تا از مدیران سیاسی، رسانه های جمعی و سیستم آموزشی پانفارسیست پاسخ بخواهد که چرا ملل تورک، عرب، تورکمن، قشقایی، بلوچ، کرد، لر، گیلک، مازنی و … حق ندارند از حقوق ملی خودشان سخن بگویند و بهره مند باشند؟
از همین رو است که کسی جرات نمی کند تا از مدیران سیاسی، رسانه های جمعی و سیستم آموزشی پانفارسیست پاسخ بخواهد که چرا ملل تورک، عرب، تورکمن، قشقایی، بلوچ، کرد، لر، گیلک، مازنی و … حق ندارند از حقوق ملی خودشان سخن بگویند و بهره مند باشند؟
علی یونسی با کدام پشتوانه سیاسی، حقوقی و رسانه ای بخود اجازه و حق می دهد که وجود، هویت و هستی ملت تورک را انکار بکند و بر انکارش هم اصرار بورزد؟
آیا امثال علی یونسی “قومگرا” هستند که حقوق ملل دیگر را انکار می کنند؟ یا مللی که خواهان تساوی حقوق ملی خود در چهار چوب ایران یا در خارج از آن چهارچوب، قومگرا هستند؟
آیا امثال علی یونسی برای اتحاد و یکپارچگی ایران خطرناکتر و مضرتر هستند که وجود، هستی، هویت، تاریخ، تمدن و زبان ملل را انکار می کنند یا آنان [یعنی] مللی که ایران، قوم و زبانی به نام “فارسی” را برسمیت می شناسند؟
آیا امثال علی یونسی فاشیست، ملل تورک، تورکمن، قشقایی، عرب، بلوچ، کرد، لر، گیلک، مازنی و … با انکار هویت و حقوق ملل غیر فارس، آنان را تحریک نمی کنند که منکر زبان و هستی قومی به نام “فارس” شده و حتی خواهان تجزیه ایران و رهایی از ستم و ظلم پانفارسیست ها بشوند؟
آیا ترویج “پانفارسیسم”، قومگرایی نیست؟
آیا “انکار ملل تورک، عرب بلوچ، تورکمن، قشقایی، کرد و …” و انکار حقوق ملی و انسانی این ملل، قومگرایی نیست؟
آیا تمرکز منافع همه ملل تورک، عرب بلوچ، تورکمن، قشقایی، کرد و … در جهت تقویت زبان فارسی و فارس ها، قومگرایی و ترویج قومیتگرایی فارس و فارسی نیست؟
آیا تمرکز منافع همه ملل تورک، عرب بلوچ، تورکمن، قشقایی، کرد و … در جهت تقویت زبان فارسی و فارس ها، قومگرایی و ترویج قومیتگرایی فارس و فارسی نیست؟
در زورنامه قانون، علی یونسی تیتر اول و اصلی را بمانند چند روز قبل، به افکار ناسیونال-فاشیستی-پانفارسیستی خودش اختصاص داده است.